I Miss you :(

Assalamualaikum >,< 
Peace yo !!!
Okeyy , sebelum tue cha nak bgtau semua yang Facebook Cha dh bole ON . Hihi , suka nya . Nak tau apa yang jadi dekat Facebook cha ? Okey click sini --> Apa suda jadi kau FACEBOOK 
Tajuk pagi nie tkda kena mengena dengan facebook okeyy . Hihi .

Cha sebenarnya rindu sangat-2 dekat angah . Dh seminggu tkjumpa & msj . Korang pecaya tak ? Sama-2 tkda duit nak topup . Hurmm ..
Nak jumpa pun payah . Sebab angah sebok dengan keja , Cha pulak habis masa depan lappy je ..

Bie , cyg rindu sangat-2 kat bie . Bie , cyg rindu nak meet macam dulu . Nak snap picture sengal cyg tue . Hihi . Nak makan sama-2 . G beli kasut & lain-2 . Hurm .. Bie , you je ad kat hati i . I harap you pn sama okeyy . You janji nak kumpul duit & kita akan nikah , macam yang dirancang oleh Family kita . Bie , cyg harap kita akan capai ap yang kita impikan okey . 

Okeyy la semua , Salam Terakhir dari : Maziah & Azan

Thank you For Reading ^_^ Comments Okey

1 comment:

  1. Jom join contest ini . Syarat - syaratnya senang je . 30+ Hadiah awesome menanti anda di aien-nshitobi.blogspot.com/2012/03/contestst-cas-sie-emily.html

    ReplyDelete